Danske Eksaminerede Hundemassører

Pressemeddelelse:

Udsendt i forbindelse med foreningens stiftende generalforsamling - Den 11. april 2001 blev der ved en stiftende generalforsamling for første gang i Danmark dannet en forening af eksaminerede hundemassører.

Den 11. april 2001 blev der ved en stiftende generalforsamling for første gang i Danmark dannet en forening af eksaminerede hundemassører.

Foreningens navn er "Danske Eksaminerede Hundemassører" og forkortes DEH, foreningens slogan er "vi har greb om hunde". Den stiftende gruppe er de uddannede eksaminerede hundemassører i Danmark og en gruppe elever som forventes at tage eksamen som hundemassører i år.

Foreningen ønsker at samle og arbejde for videreuddannelse af personer, som er eksaminerede hundemassører, og udveksle viden mellem hundemassører i ind- og udland. Hermed kan foreningen sikre en høj kvalitet og seriøsitet indenfor hundemassagen i Danmark.

Massage anvendes meget til mennesker i dag, og mange af de samme skavanker, som mennesker får massage for, kan vi også hjælpe vore hunde med ved massage. Massage kan mange steder anvendes forebyggende hos f.eks. hunde, som anvendes i hundesporten, og det kan give en bedre livskvalitet hos mange ældre hunde og hunde med problemer i bevæge-apparatet.

Da massage er en stor hjælp til mange danske hunde, ønsker foreningen også at sprede kendskabet til hundemassage og hvordan det kan hjælpe vore hunde. Dette vil også foregå via foreningens hjemmeside www.hundemassor.dk

Foreningens medlemmer vil arbejde seriøst med massage af raske hunde og ikke raske hunde vil foreningens medlemmer massere i samarbejde med en dyrlæge.

 

Den valgte bestyrelse består af:

Formand Bente Iversen

Kasserer Francis List

Sekretær Mathiias Larsen

DEH’s adresse er ved formanden

Bente Iversen, Højdevej 14, 3500 Værløse